Digitala skärmar i din butik

Tycker du att det är tråkigt att stå i kön i matbutiken? Vill du veta mer om butikens erbjudanden och sortiment? Det är därför som det finns digitala skärmar i butik, som ett komplement.

Ibland kanske du tycker att det är skönt att det är tyst och lugnt omkring dig. Men om det är det som du söker så ska du nog inte gå till en matvarubutik. Alla varor och alla övriga kunder gör att det blir en plats där du istället lätt kan tappa uppmärksamheten, och även glömma vad det är som du ska köpa. Kanske är du den där som alltid har allt i minnet, eller på någon typ av lista. Men även om du är det så kan också du glömma ibland. Kanske gärna det där som du sällan köper, som batterier eller toalettpapper. Då kan det vara bra ifall någon påminner dig.

Reklam eller mervärde med digitala skärmar i butik

När du står där i kön så kan det vara trevligt att få något att titta på och lyssna till. Digitala skärmar i butik är ett koncept som är skapat för dig, och dina likar. Det är skärmar som placeras där du lätt kan ta del av innehållet och inte heller blir störd av det. På skärmen brukar man visa upp vilka erbjudanden som finns just då, och kanske även något som man vill slå ett extra slag för. Men det kan även vara andra lokala företag eller kommunen, som vill synas och skicka ett meddelande.

24 Oct 2021