Få råd med ny lokal

Precis som det är med olika hem och bostäder, kan man trivas bättre och även sämre i olika kontor. Ibland är det inte så att ett visst konto passar för den egna verksamheten. Ibland måste man få till en flytt till en bättre lokal som bättre passar den verksamhet som man bedriver. Om du har lett företag ett tag, vet du säkert hur det kan vara. Är det så att du letar efter en ny lokal åt dig och behöver ledigt kontor i Göteborg? Då kan vi rekommendera att anlita en mäklare som hjälper till att hitta rätt lokal åt dig som företagare. Det är ingen idé att inte ta det beslutet.

Anlita mäklare som ger tips om lediga kontor i Göteborg

Det är inte alltid det lättaste att hitta rätt lokal till det egna kontoret, även om platsen är Göteborg. Platsen för de allra mesta lokalpatrioterna. Även om Göteborg är stort, är det inte alltid lätt hitta rätta platserns som man behöver för det egna företaget. Varför då inte anlita en mäklare som har koll på sådana saker? En mäklare som förmedlar lediga kontor, arbetar på samma sätt som när man hittar den perfekta bostaden åt en. 

Låt någon annan göra jobbet

Ibland är man på jakt efter något större, mindre, något mer luftigt, andra gånger efter något billigare och så vidare. Behoven kan vara väldigt olika, och det är då det är bra att anlita en mäklare som kan lyssna på ens behov och som kan matcha det mot vad som finns på marknaden. Oftast har de en otroligt bra lokal kännedom och har kolla på vilka lokaler som är till salu eller för uthyrning. Som företagare har man ofta tusen olika saker att göra. Man hinner inte alltid dammsuga annonserna efter lediga lokaler. Då kan man överlåta det till en mäklare. Det är ju deras jobb och det som de lever av; att hitta de lediga lokalerna och se till att de blir sålda eller uthyrda.

Anlita någon som ser till att du blir nöjd

Se till att anlita en mäklare som kan hjälpa dig bli nöjd med det nya kontoret. De kan även hjälpa dig med priset så att du har råd med den nya lokalen. De är vana vid förhandlingar och kan matcha det pris som du faktiskt har råd att betala. Låt dem ta fajten för att få det pris på lokalen som du vill ge.

26 Aug 2018