Få rätt hjälp av offentlig försvarare

När du är osäker på vad du behöver göra, så kommer en offentlig försvarare att vara där vid dina sida. Du kan känna dig lugn och trygg. Du får rätt hjälp.

När du är misstänkt för ett brott, eller när du hamnar i en fejd efter skilsmässan, och har blivit anklagad för något, så är det skönt att veta att det finns hjälp att få. Du som är oskyldig och blir frikänd, samt har blivit tilldelad en offentlig försvarare kommer att få allt betalat av staten. Vilket privilegium.

För att få den bästa försvarsadvokaten som din offentliga försvarare så är det bäst att du hör av dig på en gång. Lämna en begäran till åklagaren eller polisen att få en specifik offentlig försvarare. Då kan du välja och vraka bland de bästa advokaterna, för att vara säker på att du får den hjälp du verkligen behöver.

Offentlig försvarare för jobbiga stunder

Det är verkligen inte lätt att vara anklagad för något. Med en offentlig försvarare behöver du inte känna dig ensam. Du kan få hjälp redan från de inledande förhören, och fram till rättegångens slutprocess. Innan du väljer din offentliga försvarare så kan du boka ett kostnadsfritt samtal, som gör att du verkligen kan försäkra dig om att du valt rätt försvarare.

Få en rättvis chans. Få den snabbt. Ju snabbare du kontaktar en offentlig försvarare, desto snabbare kommer du att kunna få hjälp att reda ut allt. Det är viktigt att du själv tar initiativet till att hitta den bästa försvararen du kan få.

6 Feb 2023