Imponera på företagskunderna och bjud dem till Stockholm

Driver du ditt eget företag? Då vet du säkert om att då och då behöver du smörja ditt företags kunder. Har man bara lite konkurrens gäller det att behålla de kunder som man en gång har fått och kanske har en längre tids gemensam historia. Vet dina kunder att du dessutom då och då bjuder frikostigt på olika event, middagar och fina bjudningar vill de ju väldigt gärna stanna kvar och vara kunder till ditt företag. Ibland behöver man dessutom bjuda till lite så där extra, om det är så att du vill få nya, viktiga kunder som du gärna vill ska anlita dig och ditt företag till sina tjänster. Då kan det vara nödvändigt att kunna bjuda dem på det där extra som göra att ditt föetag sticker ut mot andra företag.

Vad du kan göra för att imponera

Varför inte bjuda dem till Stockholm? Stockholm är trots allt landets huvudstad och den viktigaste staden av den anledningen. Det är där som landets makt sitter, med både slottet, riksdagen och regeringen är belägen. Här finns också landets finansiella och kapitalistiska centrum. Staden ahr flera storslagna vyer att bjuda på. Varför inte bjuda dina viktiga gäster på en fin middag på Operahusets terass? Just som lokal är Operaterassen svårslagen, med sin panorama över slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström. Dessutom är Operan i sig själv svårslagen som byggnad, vackrare hus får du leta väldigt länge efter.

Här kan du bjuda på den finaste maten som duger till och med för kungen och de middagar och banketter som han bjuder på, på slottet. I köket huserar Stefano Catenacci som är kunglig hovleverantör av middagar och banketter. Duger det åt kungen borde det ju duga även till dina viktiga kunder, kan man ju tycka. 

Hyra lokalen Operaterassen

Vill man bara hyra lokalen Operaterassen som den är och kanske ta in mat från något annat ställe kan man mycekt väl göra det. Lokalen rymmer så mågna som mellan 50-300 gäster. Man kanske vill göra mer i den hyrda lokalen än bara bjuda på middag, då kan man ta in föreläsare, ta in någon underhållning som ett musikband, magiker, stå-upp-artist, eller någon som håller en underhållningsshow på plats. Man kan även dansa och anlita en DJ, eller ett band. Man kan även bara anltia en musiker som spelar på piano som finns i lokalen. Variationerna är många och hyr du lokalen kan du få bra pris på underhållning och hjälp med den tekniska biten och hur det fungerar i lokalen.

31 Aug 2018