Laddstation smart drag av företag

Det har numera blivit vanligt med elbilar. Agera miljövänligt har blivit inne och viktigt för många människor idag. Som företag är det en smart personalförmån att skaffa laddstation.

När Anders skulle anställa ny personal var det inte lika enkelt som han trott. Istället besvarades annonsen med endast några få sökande. Besviket funderade han på vad han kunde göra för att göra jobbet hos honom mera attraktivt.

Inte för att jobbet var trist men det fanns många andra firmor med samma inriktning och inte tillräckligt med utbildad personal. Han började därför att se hur hans konkurrenter gjorde.

Laddstation mindre vanligt hos företag

Det han upptäckte var inte vad konkurrenterna gjorde utan vad de inte hade. Tanken hade slagit honom när han en kväll efter jobbet hade satt bilen på laddning i sin nya laddstation. Kunde en eller fler laddstationer vara svaret på hans fråga?

Anders kontaktade ett företag som bland annat kunde installera laddstation för företag. Ett möte sattes upp och genomfördes följande vecka. Ett kontrakt skapades och förberedelse för installationen tog sin början.

Han gick in och ändrade i sin platsannons. Nu stod där även att elstation fanns till personalens förfogande helt utan kostnad. Nu var det bara att vänta på reaktionen som han hoppades skulle komma.

Ändå blev han förvånad när ansökningarna började ramla in och flera intressanta personer intervjuats. Nu var det snarare att välja som blev svårt. Det tyckte han ändå var ett angenämt problem som han skulle ta sig an med stor entusiasm.

22 Mar 2022