Mäklare visade Hisingen

Mäklare med kunskap om både Hisingen och bostadsmarknaden är bra kontakter. De kan berätta om bostad i passande områden och tipsa om aktiviteter på orten.

När Margareta och Niclas skulle flytta till Göteborg tillsammans med sin sjuåriga Noel förväntade de sig bekymmer. Han var i en känslig ålder och hade precis gjort sitt första skolår. Kompisarna som han tränar parkour med är hans hela värld. Men om detta säger han ingenting under hela resan till mäklaren på Hisingen.

Det var en fin dag och huset de åkte till för att möta mäklaren stod och glänste i solen. Trädgården såg lite eftersatt ut men det fick sin förklaring när mäklaren berättade att där bott en gammal dam som inte orkat med riktigt. Men det var en lätt sak att få tillbaka dess forna glans.

Smart och smidig mäklare

Huset var fint och hade både genomgått en okulär- och takbesiktning, allt med betyget godkänt av inspektörerna. Det tyckte paret kändes skönt då de inte behövde oroa sig för några oväntade kostnader. Huset var i perfekt storlek och hade en väl tilltagen trädgård. Under husvisningen hade deras mäklare på Hisingen då och då frågat sonen om lite av varje.

Som om mäklaren plötsligt kommit på det berättade hon om ett ställe där man kunde gå kurs i parkour. Var det inte det du tränade hemma? Genast vaknade Noel till och ville veta mera. Mäklaren gav dem en hemsida där de kunde läsa mer. Dagen hade varit fantastisk och alla verkade nöjda. Nu skulle de hem och fundera lite innan de lade sitt första bud.

28 Nov 2022