Renovera kontoret

Är det dags för uppdatering av kontoret? Det är viktigt att kontor är fräscha och fina för att de skall kännas kul att jobba där. Dessutom är det viktigt vid kundbesök att kunden får ett seriöst och bra första intryck. Ett snygg och prydligt kontor visar kunden att ni är ett noggrant och pålitligt företag som inte lämnar något åt slumpen. Nedan ger vi några tips om vilka områden du skall fokusera på för att få bäst effekt.

Slipa kontorets trägolv

Om ni har ett trägolv på ert kontor är risken stor att det blivit hårt åtgånget och skulle behöva slipas och lackas om. På kontor är det vanligt att man går runt med samma skor inomhus som man har utomhus. I vårt nordiska klimat innebär det en ordentlig utmaning för trägolv då de inte är speciellt tåliga när det kommer till fukt. Efter ni har slipat golvet skall ni välja en ytbehandling. Välj i det här fallet den tåligast ytbehandlingen ni kan hitta och be sedan era anställda använda speciella inneskor så kommer golven hålla sig fina längre. Det är lätt att hitta bra och dammfri golvslipning i Stockholm och de flesta stora städer.

Mer om golvslipninghttps://www.golvsliparnastockholm.nu/

Renovera kontorets badrum

Att badrummen känns fräscha är otroligt viktigt för den allmänna trivselkänslan. Toaletter som används av många människor utsätts för hårt slitage och det kan kännas som att smutsen biter sig fast i golvet och mellan fogarna i kaklet. Om allt är helt kan det räcka med en ordentlig rengöring men om det blivit sprickor i kaklet eller i badrumsinredningen så är det bästa att byta ut den. I sprickorna samlas bakterier som inte alltid försvinner, ens med starka rengöringsmedel som klorin. Det ser dessutom inte särskilt trevligt ut och gör att risken ökar för vandalisering och klotter. Vad tror du dina kunder som kommer till kontoret och hälsar på tycker om det?

Måla om väggarna på kontoret

Kanske det mest klassiska sättet att göra en snabb uppfräschning är att måla om. På kontor blir det lätt märken på väggarna när flera människor rör sig i samma lokal. Måla om kan man behöva göra så ofta som vart 5 år om det är många människor som arbetar på samma yta. Att anlita målare är ofta inte särskilt dyrt och att måla om en lokal behöver inte ta särskilt lång tid men du kan med fördel lägga hela renoveringsarbetet så att det sker på semestern när det ändå inte är särskilt många som jobbar på kontoret.

14 Feb 2022