Rusta och matcha vägleder dig till jobb

Rusta och matcha är ett program för dig som behöver lite hjälp på vägen. För dig som är arbetslös men redo att komma ut i arbetslivet. Det är aldrig för sent.

Vill du, liksom så många andra, ta chansen och vara med i ett program som kan ändra ditt liv? Du som arbetslös, är du redo, så fortsätt läsa här. Det är inte enkelt att vara arbetslös idag. Det innebär att man missar stora delar av livet. Man kan inte göra samma sak som sina vänner och istället för att arbeta, sitter man bara hemma.

Livet behöver inte se ut sådär. Du har en chans att ändra det. Trots att du har försökt många gånger innan, så är det inte kört. Genom att ta kontakt med Rusta och matcha, som kan hjälpa dig med jobbiten, så har du en chans att få ett arbete.

Vad erbjuder Rusta och matcha?

Så vad kan egentligen rusta och matcha göra, som du inte kan göra själv? Det är en ganska stor skillnad. För de första har de ofta bra kontakter inom olika branscher. De vet hur man skriver CV och hur man sköter en intervju. Allt detta kommer de att lära dig.

Genom att träffas varje vecka eller varannan vecka, så får du ständigt ny information om hur du ska gå till väga. Givetvis har de koll åt dig även när du inte är på plats. Hittar de ett jobb som de tror kan passa dig, då meddelar de dig det.

31 Oct 2022