Ta hjälp med ekonomin

Det är inte ovanligt att företag inte riktigt hinner med den löpande bokföringen. Det gör att man kan få problem med ekonomin och verksamheten blir lidande. Man kanske inte heller har de rätta kunskaperna och det kan lätt bli fel. Det kan bli dyrt för företaget med skattesmällar och inkassoärenden.  

Hela tiden blir det svårt att fokusera på kärnverksamheten eftersom det är mycket tidskrävande. Och framför allt slipper man den gnagande oron och kan sova gott om natten.

Ta hjälp med bokföringen

Anlita en erfaren och duktig bokföringsfirma för att sköta den löpande bokföringen. Då får man effektivt hjälp och stöttning med hjälp av enkla och standardiserade rutiner. Det finns en mängd olika tjänster att välja bland. 

Det kan handla om kund- och leverantörsfakturor, kvitton på utlägg, löneunderlag och liknande uppgifter. Arbetet kan både skötas på plats eller digitalt. 

Behovet ser såklart olika ut hos olika företag. Kanske behöver du hjälp med punktinsatser vid bokslut eller vid deklarationstider. Eller så krävs det ett komplett paket med löpande bokföring med en konsult på heltid. Ta en diskussion och kom fram till en passande lösning just för dig.

Ekonomisk rådgivning

För mindre företag är det guld värt med en skicklig och kunnig ekonom vid sin sida. Att alltid kunna bolla idéer och få nyttiga tips och råd hur man ska agera i vissa situationer. Man kan också få hjälp att hantera den dagliga administrationen och allt pappersarbete för att få tid till viktigare saker i verksamheten.

Bokföringshjälp med moms- och skattedeklarationer

Bokföringen är avgörande för att företagets ekonomi ska fungera. När man får extern hjälp är det helt transperent och man hela tiden ha full översyn elektroniskt. Arbetet sköt snabbbt och effektivt och det enda som krävs av det egna företaget är att konsulten får all material som behövs. Det kan vara verifikat, transaktioner och löneunderlag.

Sedan får man kontinuerligt alla ekonomirapporter, redovisningsinformation med mera online. Enklare kan det inte bli. När det kommer till bokslut och årsredovisningar kan detta också skötas av bokföringsfirman. Revisorer och Bolagsverket får sedan informationen direkt av konsulten.

Lönehantering och fakturing

Löneadministration kan vara en tung post i slutet på varje månad. Det är mycket som ska göras och ha koll på för att det inte ska bli fel. Man får hjälp med att beräkna lönerna, skicka ut lönespecifikationer och göra eventuella justeringar.  

När företaget behöver hjälp med den dagliga faktureringen gör man klokt i att anlita extern hjälp. Man får du kunnig hjälp med fakturering, påminnelser och inkassoärenden.

Läs mer: https://www.löpandebokföringstockholm.se

11 Dec 2019