Trådlös skrivare för det inte så papperslösa kontoret

Hyr trådlös skrivare med serviceavtal för att slippa alla problem en strulande skrivare kan ställa till med. Så kanske du kan acceptera alla papper på kontoret.

Har du sett igenom bluffen med det “papperslösa kontoret” än? För många år sedan sades det att ett modernt kontor inte behöver några pappersutskrifter. Kostnaden för en skrivare och oändliga kassetter med toner skulle vara en utgift du helt kunde stryka ur företagets budget.

Eller hur. Det blev inte riktigt så. Även om du i teorin verkligen borde kunna sköta i princip alla firmans uppgifter helt och hållet på en skärm så är det otroligt svårt att släppa taget om pappren. Utskrifter och fysiska dokument spelar fortfarande en viktig roll på våra arbetsplatser, och i förlängningen så gör även skrivaren det.

Därför bör du hyra en trådlös skrivare

Sannolikt är det en trådlös skrivare du har på kontoret. Drömmen om det sladdlösa kontoret är ändå lite närmare än den om det papperslösa. Men så länge som det är så omöjligt med trådlös ström så kommer nog vissa sladdar leva kvar. Men den där posten i budgeten med skrivaren och tonern kan du faktiskt göra något åt.

Tonerkostnaden kan minskas tillsammans med priset för att hela tiden köpa ny skrivare när den gamla går sönder. (För det gör den, alla skrivare går alltid sönder vid de mest olägliga tillfällen.) Lösningen är att hyra en skrivare! Och teckna ett bra serviceavtal. Då kan du skriva ut dina nödvändiga papper i lugn och ro.

9 May 2022